Last Updated on 14/03/2022
Există o dietă pentru hipertensiunea arterială care poate reduce sodiu dincolo de greutate? Știm, de fapt, că excesul de greutate și obezitatea sunt printre cauzele principale ale hipertensiunii arteriale esențiale. Creșterea în greutate și acumularea de grăsimi, în special în zona abdominală, au efecte persistente asupra tensiunii arteriale.
Prin urmare, pierderea în greutate poate ajuta la creșterea tensiunii arteriale, atâta timp cât urmați o dietă echilibrată și ponderată pentru sare, menținând cantitatea potrivită de nutrienți.
Hipertensiune arterială: ce să mănânci
Când un medic sfătuiește persoana hipertensivă să piardă câteva kilograme pentru a îmbunătăți cuvinte cheie, aproape întotdeauna încep independent de eliminarea totală a pâinii și a pastelor, minimizând carbohidrații.
Pe lângă faptul că este total inutil pentru pierderea în greutate pe termen lung, această renunțare totală la carbohidrați este, de asemenea, foarte periculoasă. Carbohidrații sunt, de fapt,” motorul ” energiei noastre; zaharurile sunt transformate prin metabolism în energie disponibilă pentru fiecare tip de acțiune pe care o efectuăm.
În plus, o dietă hiper proteică poate provoca probleme minore, cum ar fi oboseala f și Anexa sau rinichii, care pe termen lung nu sunt durabile. Nu sunt necesare decizii drastice sau eliminări totale în dietă pentru hipertensiunea arterială. Puteți pierde în greutate consumând totul într-un mod echilibrat.
Care este cea mai bună dietă pentru hipertensiunea arterială?
Modul în care mâncăm, alimentele pe care le consumăm în fiecare zi, rutina noastră zilnică ne afectează continuu sănătatea și, în consecință, și tensiunea arterială. Ei știu deja ce să mănânce pentru hipertensiunea arteriala. Un secret nu atât de secret, grasimi fructe si legume pe care îl învățăm de la o vârstă fragedă în bucătăriile caselor noastre din copilărie.
Este dieta mediteraneană, un stil de mâncare care conține în sine toate elementele pentru a mânca bine și pentru a ne promova sănătatea cu o dietă pentru hipertensiune arteriala. La baza mediteraneene se află fructele și legumele de sezon : produsele vegetale, cele pe care natura le oferă din fericire, sunt în vitamine și regim săruri minerale care se găsesc cu greu în alte alimente bogate, în special în alimentele preambalate.
Ne amintim, de fapt, că tensiunea arteriala poate fi cauzată și de un dezechilibru electrolitic, adică de o relație dezechilibrată între sodiu vaselor și potasiu. Excesul de sodiu duce la o reducere a potasiului și a magneziului, care poate fi compensată prin consumul de fructe și legume, care conțin o mulțime de ele.
La baza piramidei alimentare a grasimi mediteraneene găsim și potasiu dieta dash. Pâinea, pastele, cuscusul și alte potasiu trebuie risc pentru a garanta organismului energia dieta dash de care are nevoie pentru a-și îndeplini funcțiile accident vascular cerebral. Cu toate acestea, acestea trebuie consumate în cantități corecte pentru cheltuielile proprii de energie ale fiecăruia. Cu alte cuvinte: este adevărat alcool că prea multe paste sau prea multă pâine te îngrașă, dar numai dacă magneziu sunt riscul în cantități excesive.
Am putea defini acest pas ca inima statele unite hipertensiunii arteriale, deoarece conține trei elemente fundamentale care susțin alcool controlul tensiunii arteriale într-un mod natural:
- l ‘ uleiul de măsline este bogat în acizi grași omega 6 legume care ajută la controlul colesterolului și la buna funcționare a inimii și a circulației sângelui;
- fructele uscate, în special nucile, magneziu conțin omega 3 care acționează direct asupra tensiunii arteriale, reducând creșterea continuă a presiunii;
- ierburi și condimente, dintre care aportul multe au o putere benefică pentru inimă și circulația sângelui, cum ar fi usturoi, păducel, ceapă, cimbru, patrunjel și altele.
Hipertensiune arterială: dieta de urmat
Numai în cea mai înaltă parte a piramidei alimentare mediteraneene găsim proteine, constând în principal din carne, pește și leguminoase și chiar și printre acestea există o distincție foarte precisă care ne ajută să elaborăm un meniu bun sare pentru săptămânalul hipertensiv.
Alternativa este carnea albă, bogata in fructe legume care poate fi consumată și de două ori pe săptămână, sau ouăle, pentru a fi nuci cu moderatie, medicul deoarece gălbenușul ar putea crește colesterolul. Pe de altă parte, carnea roșie, care necesită o digestie bolilor mai lentă și este în general mai grasă și alimentar, prin urmare, asociată cu o creștere lapte a colesterolului, ar trebui să fie cu siguranță redusă. Dulciurile și produsele zaharoase, consuma oricât de bune, nu sunt optime pentru zahărul din sânge, care este, de asemenea, aportul strâns legat de creșterea tensiune.
Dacă doriți să aflați mai multe despre ce să mâncați cu sare, puteți citi articolul nostru despre reduce tensiunea jumatate împotriva hipertensiunii arteriale, citeste semnificativ cu o listă exactă de alimente potrivite pentru fasole tensiunea arteriala și alimente de evitat fibre pentru varsta hipertensiunea arteriala.
Dieta cu hipertensiune arterială: este suficientă dieta pentru cei cu hipertensiune arterială?
Deși este adevărat că pierderea în greutate, în special pentru cei supraponderali sau obezi, este un excelent punct de plecare pentru controlul cantitatea de sodiu, persoanele hipertensive trebuie să își adapteze stilul de viata adoptând alte comportamente jumatate continut care fac parte din prevenire.
Pe lângă respectarea unei diete specifice antihipertensiune, să nu uităm beneficiile unei hidratări bune și a activității fizice. Consumul a cel puțin două litri de apă pe zi crește senzația de sațietate și calmează foamea, adesea cauza greșelilor și cereale integrale calciu distragerilor în timpul dietei de scădere în greutate.
În plus, trebuie adăugată o activitate sportivă constantă la pierderea în greutate, începând cu o plimbare rapidă de 15-30 de minute pe zi regimul, sodiu sare bogata approaches to stop hypertension cel puțin suficient pentru a începe să se miște din nou. Pierderea în greutate nu este ușoară, mai ales pentru seminte că necesită angajament și continuitate care ar putea factor fi dificil de întreținut.
Sprijinul medicului și sare al îngrijitorului, produse lactate în cazul persoanelor care nu sunt autosuficiente, ar putea contribui totuși la respectarea boli, calciu supravegherea degresate zilnică fiind facilitată de o platformă digitală integrată de asistență medicală carne rosie. Astfel, sare sodiu și dietary approaches to stop pot fi întotdeauna ținute sub control strict.
Lasă un răspuns